uFeel.me
Предчувствие
Автор: The bliss of pain,  5 ноември 2012 г. в 20:33 ч.
прочити: 226

Душа мъчително притихнала

от  предусещане зловещо…

Сякаш всеки миг застинал е

и предрича нещо неизбежно.

 

Ужас с полъхът се носи,

помръкнал е светът внезапно

и съмнения нахлуват мрачни

за страхове отречени отдавна.

 

Всеки стон издава болка,

напомнят усмивките ирония,

и интуиция във тъмни краски

витае с мистериозната агония.

 

Тягостно, безумно чувство

сетивата тиранично обладава.

Навярно ще изгубя нещо

или човешка слабост надделява...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me