uFeel.me
Предател
Автор: kasandra666,  2 септември 2009 г. в 08:02 ч.
прочити: 258

Ти предаде ме, нали?
Не, недей аз знам, не говори-
от думите ти ме боли!
Обичаш ме? - Не!
Знаеш, че не е така
и аз го знам, това!
Зазидваш бавно сърцето ми
в дебелата стена и
не зная как ще го съживя!
И понятие нямаш
какво ми причиняваш
и какво изпитвам аз сега!
За мен Земята се отваря
и пропадам на дълбоко
и не зная как да се избавя!
В статуя превръщам се
и мрака обгръща ме,
виж какво направи!
Застивам бавно аз сега,
заради една лъжа,
отива си любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me