uFeel.me
Пречистена
Автор: letisiq77,  5 април 2011 г. в 01:04 ч.
прочити: 424
Стотици пъти бе възпирана,
от погледите хорски вечно крита,
незвана, нежелана и презирана,
подтискана и в отчаяние обвита.
Тя толкова ранимо малка бе,
а колко много мъка бе събрала,
невинна като ангел на дете,
и грешна като вещерица бяла.
Тя беше чиста, свята, светлина,
родена от изстрадала жена,
незвана, нежелана и сама,
болезнена, пречистваща сълза.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me