uFeel.me
Празнота
Автор: dgeorgieff,  2 февруари 2009 г. в 23:55 ч.
прочити: 194

Празнота

Изгарят спомени в камината,
умират нескромни желания,
излита греещата топлина
и празните удари на сърцата
утихват.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me