uFeel.me
"Празнота\"
Автор: Marishka8,  6 септември 2012 г. в 23:38 ч.
прочити: 319
Ти ми липсваш и нищо друго няма значение!
Когато те изпратих се прибрах,
в стаята ми сякаш бях на бдение
и просто тихичко със сълзи аз заспах!

Събудих се и чувствах празнота,
не бях я чувствала отдавна.
Една такава пареща тъга,
която можеш да почувстваш само в Ада!

Самотата, която чувстваш
дори когато близките ти са край теб!
Празнота, това горящо чувство,
когато липсва ти Един Човек!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me