uFeel.me
Празно е (монолог)
Автор: Mary Jane,  23 ноември 2011 г. в 20:08 ч.
прочити: 190

Какво искаш?

Празно е.

Не виждаш ли?

Няма какво да ти дам.

Какво очакваш?

Няма я надеждата.

Стопи се.

А къде остави своите мечти?

Няма ги.

Изчезнаха.

А какво направи с доброто си сърце?

Разрязах го.

А топлината и светлината?

Няма ги.

Излетяха.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me