uFeel.me
Празници
Автор: dio_perdona_io_no,  7 декември 2012 г. в 09:01 ч.
прочити: 388

Да запалим камините в сърцата.
Да се стоплим помежду ни.
Да стоплим душите на децата.
Да погалим нежни струни.
Наздраве с любовта посята.
Да се почерпим с мили думи.
Със роднини и приятели
да напълним старите албуми.

Наздраве...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me