uFeel.me
Празнично камбана бие! (Etchi и krasimira1)
Автор: krasimira1,  12 юли 2011 г. в 10:00 ч.
прочити: 266
От Ани и мен за празнуващите днес
     е този поздравителен адрес

Празни промеждутъци пресичаш
босонога по стръмното вървиш.
Молитва за обич тайно изричаш
по сенокос си самодива, дъждиш.

Ала сълзо-дъждът твой напоява
под стъпките ти цветове цъфтят.
По пътя каменист следа остава...
алени дири-макове света дивят!


Нощем си сянка, денем огледало
по залез приспиваш всяка тъга…
щом изгревно будиш се в бяло
шивици надежда извезваш с игла.


Бод подир бод бродираш живота
придаваш му образ,смисъл и вид...
Ражда се утрото с усмивка широка
в деня твой - по-добър и щастлив!


Искри, оглежда се в очите ти деня
момичето в теб, отново да открие.
От стъпките нека покълва мечта!
За тебе празнично камбана бие!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me