uFeel.me
Познаваш ли ти другата в мен
Автор: eli__1987,  7 ноември 2010 г. в 21:52 ч.
прочити: 364

Познаваш ли ти другата в мен?
Тя злобна е и мрази - не обича.
За нея всеки ден е празен ден
и своята душа тя не съблича.

Познаваш ли ти другата в мен?
Очите и са стъклени и зли,
за нея всеки мъж е роб презрян -
тя няма пориви или мечти.

Познаваш ли ти другата в мен?
Защото ти такава я роди,
а знай човек от болка сътворен
не може да обича и прости.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me