uFeel.me
Познах те
Автор: Aries,  24 юли 2012 г. в 17:54 ч.
прочити: 230
Познах те,
въпреки, че бях изгубила отдавна твоят лик.
Ти гледаше зареяно в безкрая и мълчеше.
Видя ли
слънцето, нощта и отражението на звездите,
които трепкат тихо в твоя неутихващ взор.
Познавам те и знам за твоите копнежи до един,
и пак страхувам се да пресека, ръката ти да хвана.
Кажи ми, струва ли си с теб и днес да си мълчим,
но всъщност ползата каква е да говорим?
Ти знаеш предварително какво в ума ми се върти,
и както винаги ще гледаш някъде нагоре.
Ти знаеше, но пак оставаш тъй неукротим,
тъй неудържим и непокорен.
А ти тъй хубав си, не се променяш...
Дори в тъгата си безкрайна.
Аз исках само да целуна твоите надежди,
а страховете ти - да гледам как изгарят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me