uFeel.me
Позна ли я?
Автор: zorry,  8 март 2010 г. в 17:39 ч.
прочити: 308
Жена и страст, и вятър ураганен,
аромат на свежи пролетни цветя,
и детски смях, и поглед нежен...
Позна ли я? Това е тя!

Тя буди утрото с целувка,
протяга бавно двете си ръце,
закусва палачинки със сладко от малини
и ароматно парещо кафе...

Позна ли я? Това е тя -
външно крехка, но със силна воля...
слепец ли си за любовта й,
тя няма как да бъде твоя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me