uFeel.me
Повярвах на лъжите
Автор: ninaaa,  19 септември 2010 г. в 10:58 ч.
прочити: 350
Повярвах аз дълбоко,
повярвах тъй жестоко,
повярвах на лъжата,
заблудих се аз самата.

Защо излъга ме кажи,
защо такъв си хайде говори,
всяка твоя дума бе лъжа,
всяко твое чувство мрак и тъмнина.

Видях те със собствените си очи,
предадеме в ноща,
точно когато бях готова да подам ръка,
разби моето сърце,
разкъса и последното парче.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me