uFeel.me
Повярва си
Автор: nella_gold,  28 май 2011 г. в 18:12 ч.
прочити: 400
Повярва си, че можеш да ме купиш,
цената ми не е това, което беше.
Страхувайки се, върху мене трупаш
остатъци от мнимата вечеря.

Повярва си, че можеш да ме имаш –
нищожна кърпичка - в малкото ти джобче.
Но вместо туй парцала в мише сиво
е твоето вълшебно копче.

Повярва си, че можеш да ме сриташ -
ритниците си остави за нея.
А мене само можеш да ме скриеш –
в душата си – на тъмно, притаена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me