uFeel.me
Повторение
Автор: blackmirror,  28 януари 2009 г. в 12:56 ч.
прочити: 334

 

Повтаря се сцената на слънцето,

което залязва в дълбините на нощта.

Нашата мелодия пак звучи.

Счупеното радио пак долавя

изгубените вълни на времето

и влачи, и плаче... плача и Аз...

 

Музиката ни връща в миналото!

началото слага прещракването

На изтритата плоча на грамофона...

Изтрихме мечти, а бъдещето

Заварва ни пак сами в чакането -

Стоим на балкона и говорим по телефона...

 

Съдбата отново дава заето,

Ваучeр нов трябва да заредим,

Последен sms на сърцето

С разговор- едва ли ще се променим...

 

Повтаря се сцената на слънцето -

най-скъпоплатения актьор залязва.

Прожекторите сега бият върху нощта...

Изтрити са мечтите и бъдещето

И всичко останало ни показва -

Обречени сме на самота!!!!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  автор: lamarin

  раздел: Лирика -> Друга поезия

  публикувана на: 20.01.2007 г.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me