uFeel.me
Повикай се обратно
Автор: inamay,  1 юни 2010 г. в 12:05 ч.
прочити: 264
Когато погледът пресъхне,
изтърколил
последната сълза надолу
и устните по себе си усетят
молитвения вкус на слово,
разкъсаната ти душа
изправя тяло
и се подрежда
в празните места на твоята обвивка.
Боли в очите от съня,
за който спомен няма,
а мисълта - блуждае,
без покрива на назовани дни
с по-късната от утре дата, 
по-тъмна от праха
в опашка на комета,
по-тежка от въздишка  
в стопената жарава на вулкан.
Годините на ум отмяташ,
върху платното на стените 
редиш по пълнота
и границите им захващаш в ъгъла, 
а с мисълта измерваш
дълбините на тавана,
опитваш да се вкорениш
и тъй
да си спестите
падането двама…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me