uFeel.me
Посветено
Автор: pamela,  23 юли 2008 г. в 18:35 ч.
прочити: 612

Господи, ти...
Ти си вятърът в косите ми -
отмяташ палави кичури.
Ти си небето в очите ми -
сбираш хиляди птичи криле.

Ти си слънцето в усмивката ми -
изгряваш заедно с нея.
Ти си истината в душата ми -
даваш ми силата да живея!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me