uFeel.me
Поспи сърце
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  14 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 288
Луната спи,звезда играе
тъмнината завладя града.
Всичко спи,само моите очи
защо не се затварят не разбирам.
Виновника си ти сърце.
Какво те тревожи?
-кажи,сподели.
Каква мъка залегна те отново
кой отново теб нарани!?
Кажи сърце,кажи
моля ти се..не мълчи.
Аз искам да поспа..разбери
искам вече да затворя очи.
Забрави ти тоз който с теб се подигра
забрави го за миг дори
забрави го дори до сутринта
забрави и поспи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me