uFeel.me
Посока
Автор: sel_an,  2 декември 2009 г. в 13:24 ч.
прочити: 466
Вдигни на мрака черен тежкия воал
открий отново смисъл в това, че си живял
угасналия поглед с надежда запали
и нека в хоризонта нов път се появи!

Душата ще забрави за своята печал
и ще загуби пътя, по който си вървял
посока нова има и търпеливо чака
ти сам да я намериш и да вървиш нататък!

Върви, не се обръщай, а отвори очи
отново сам повярвай в красивите мечти
тогава ще удари и твоят звезден час
към бъдещето твое съм тръгнала и аз!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me