uFeel.me
Последно
Автор: alims,  7 април 2010 г. в 21:23 ч.
прочити: 484



С такава сила аз мечтах за теб,
тъй вярвах, толкова желах
и обичах  душата ти красива...

Но не ми остана много днес от теб…
Остава ми само да продължа да тъжа
и да обичам нежния спомен,
който ми остана от моята мечта..







    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me