uFeel.me
Последно сбогом
Автор: saraia,  24 февруари 2013 г. в 18:35 ч.
прочити: 332
Събудих се със страх в сърцето,
от един кошмар от липсата ти породен.
Разплакана погледнах към небето,
имах силна нужда пак да си до мен.

Прекрачих прага на твоята стая.
Безумно звучи, но те усещах.
Дали духът ти е тук не зная...
объркана към снимката ти поглеждах.

Сега съм в свещения храм на мъртвите души,
една бяла роза на гроба ти ще оставя,
напоена е тя с моите сълзи,
но сълзите ми не ще те върнат зная.

Ти си отиде,
но красивите спомени
в моето сърце
ще са вечно живи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me