uFeel.me
Последно писмо
Автор: panterka,  15 юли 2012 г. в 10:34 ч.
прочити: 283
Да бъда силна аз ти обещавам,
но не защото ти го пожела.
Ти искаш да съм слаба, да прощавам
и всяка малка болка да търпя.
Но малките се сливат във голяма,
тъй както бързи ручеи в река
и неусетно любовта я няма,
потънала в море от самота.

Подарък от съдбата си получи -
в картината красив завършващ щрих,
нехаеш с него тук какво се случва,
уверен - и това ще се прости.
Да грабиш с пълни шепи от живота,
да вземаш без усещане за грях,
удобно е за теб житейско мото...
Да бъда силна аз ти обещах!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me