uFeel.me
Последният ми ден
Автор: felix,  27 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 675
Живота ми се влачеше безспирно
С надежда сляпа аз живях
Да те намеря чувство тъй ефирно
За да прикрие тежкият ми грях

Треперех във оковите на моите проблеми
Като мъртвец заклещен във ковчег
И чувствах се така безсилен
По-долен и от най-долният човек

Сега те срещнах но може би е вече твърде късно
Дните ми на пръсти се броят
Но знам че ще умра усмихнат
Защото бил съм с теб поне за миг

Знам-това са последните ми мигове живот
но нека бъдем заедно до края
Знам-Животът ми изтича без да пита
Ще гния в ада скоро или ще летя към рая

***
Бъди със мен до края на живота
Притисни ме при последния ми дъх
Целуни ме нежно и кажи ми
Че ще бъдем заедно дори отвъд

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me