uFeel.me
Последната ми песен
Автор: mozilla,  25 ноември 2011 г. в 14:45 ч.
прочити: 564
За теб последната си песен аз изпях,
последната си лебедова песен,
с други песни да те стигна не успях,
сега потъвам в късна, тъжна есен.
-------------------------------------------------------------------
Преболедувах те, и мир в душата ми настана,
излекувах се от тази страшна рана,
в сърцето мое обичта прелива,
макар взаимност в теб да не открива.
 
Преглътнах те, като хапка хляб корав,
раздрана е плътта ми чак до кръв,
изпих те като старото горчиво вино,
а след това живота си видях като на кино.
 
Преминах и през Рая и през Ада,
във облаци летях, горях на клада…
Бронирах вече своето сърце,
безизразно, студено е  моето лице.
 
Сега бездумни са ми дните,
отхвърлят всеки порив див,
и всяко пламъче в очите,
потъва в грозен облак сив.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me