uFeel.me
Порутен
Автор: nella_gold,  13 юли 2011 г. в 09:08 ч.
прочити: 298
Нямаш дом. Твоят дом
днес гнездо на оси е.
Твоят дом е порутен,
а под прага мълчаливо
разлива, вода все върви...

Нямаш дом. Затръшна вратата.
И ключа запокити на нейде си.
Твоят дом вече няма си стряха
И по теб едва ли тъжи...
Твоят дом е... лъжа.

Твоят дом е с адрес неизвестен,
с изкорубена входна врата.
А под покрива – тъжно унесени,
двата гълъба даже не пият вода...

Твоят дом подивелите бурени
го обсебиха – с ланския дъжд.
Твоят дом е гнездо на оси.
В твоя дом само паяци
днес оплитат в забрава деня...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me