uFeel.me
Портрети
Автор: upadychen.poet,  11 май 2012 г. в 21:27 ч.
прочити: 226

Светлината е отдавна сива пепел,

изстиналите часове сънуват тягостни кошмари.

По рисунката- с червен пастел,

някой устните с усмивка иска да попари…

 

Но кой ли може да поправи кривите портрети

на художник некадърен,

който само си втълпява с мисли клети,

че би могъл да нарисува

изразът на всичките сълзи пролети?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me