uFeel.me
Поредната Коледа без цвят
Автор: alims,  24 декември 2010 г. в 19:50 ч.
прочити: 648
Времето вече изтича

жестоко, безвъзвратно...

Тя иска ли това да й се случи?!

... а нощта настъпва и

вълците жестоко вият.

Чакат притихнали в тишината и

... чакат я, а тя е болка,

болка от самотата,

дори в коледната нощ,

когато всички празнуват...

А последното й желание бе

малко цвят дните й да озарява,

но уви само тъгата бе там

готова да нападне...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me