uFeel.me
Пораснала
Автор: vulchebnik,  23 септември 2009 г. в 22:05 ч.
прочити: 795

Дете с осанка на Жена



С очи красиви замечтани



От тях  в сподавена тъга



сълзи шептят  дълбаят рани



 



Недей поспри се... не тъжи



Почувствай  рамото на мама



Ръката и във скут сложи



и в Болката сте вече двама



 



В душата майчина вали



Дъждът проливен се излива



Сърцето и на кол крещи



измъчено от страх се свива



 



Стояла дълго омерзена 



с молби за радост у дома



Търпи през зъби - притаена



с Мечта в протегната ръка



 



А там е весело игриво



Усмивки слънчеви  кръжат



А по лицето ти красиво



сълзи от щастие блестят



 



Попий от тази Обич вечна



Впрегни със сила своя Дъх



И със душата си Човечна



върви изкачвай своя  Връх



 



 



Посветено

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me