uFeel.me
Попиля се
Автор: nella_gold,  27 юни 2011 г. в 14:30 ч.
прочити: 314
Попиля се без дом и без път –
трудни друми в смълчано безвремие.
И усещаш във вените студ,
не намерил най-лекото бреме.

Попиля се - себичен и див -
като пясък в безводна река си.
Вечно търсещ през дюните брод,
но във пясък превърнал душа си.

Попиля се - невзрачен и груб –
като камък, отломен набързо.
Във живота – тъй сив душегуб,
не намерил най-вярна посока.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me