uFeel.me
Понякога…
Автор: alims,  6 май 2010 г. в 15:41 ч.
прочити: 978

Понякога съм слънце,
топлина…
Понякога мъгла,
понякога дори валя.

Понякога ми липсваш
и се моля да те няма,
да не усещам любовта
… боли…

Понякога плача и
очите ми се давят
в парещи сълзи
от самота.

Понякога се питам
дали е обич
да си тръгнеш,
дори след време
да боли?!

Понякога…


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me