uFeel.me
Понякога...
Автор: ohne dich f,  8 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 408
Понякога се чувствам като едничка звезда в небето,

а после като песъчинка на брега на морето!

Като цветята нежни и красиви,


а в следващия миг като тръните бодливи!



Понякога сякаш слънцето грее само за мен,


а после сълзите са капките дъжд в мрачния ден!

Като птицата свободна рееща се в небето,

а в следващия миг ранена падаща в полето!



Понякога сякаш съм дървото разцъфнало в приказни цветове,

а после останало без цвят, без листа с прекършени върхове!

Като светлия ден радващ хората, даряващ топлина,

а в следващия миг като нощта обляна в тъмнина!


Понякога не се нуждая от нищо друго на света,

освен от малко топлина, нежност, усмивка, доброта!

Да се почувствам като част от мечтания за мен рай...

сърцето весело, влюбено, тръпнещо до безкрай!


Усещайки вечността да отпия от една моя мечта,

да бъда свободна, радваща се на вечна синева!

Това са чувствата стаени вътре в мен,

със сърце тръпнещо за един по-хубав ден!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me