uFeel.me
Понякога...
Автор: l.hiena,  22 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 276

В живота все на някой обещаваш,

в живота все по нещичко дължиш.

В живота с някой все се състезаваш,

по-важно е-ДА ИЗДЪРЖИШ!

В живота все си нечия опора,

в живота все на някой се крепиш.

Животът винаги е маса хора,

по-важно е-ДА НЕ СГРЕШИШ!

В живота често падаш във премала,

в живота дълго след късмета тичаш.

Животът носи среща...и раздяла,

по-важното е-ДА ОБИЧАШ!

В живота винаги бъди готова,

в живота все за някого ще страдаш.

Животът ти поднася нещо ново,

по-важното е-ДА НЕ БЯГАШ!

В живота всеки връх те призовава,

в живота някой в облак те издига.

В живота нещо недовършено остава...

ПОНЯКОГА ПРОКЛЕТИЯ ЖИВОТ НЕ СТИГА...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me