uFeel.me
Понякога
Автор: Andromaha,  28 юни 2010 г. в 23:49 ч.
прочити: 784
Понякога Духът ми ме напуска
и цяла нощ танцува с твоя Дух,
а изгревите идват със закуска
от аромат на ягоди и горски мъх

А друг път те използвам за мишена,
забивам ти стрела подир стрела,
уж в тебе стрелям, а пък съм ранена...
пробита лодка с счупени весла

Понякога обичам да те търся,
да се усещам слаба, кротка и добра
с обичаща вода да те поръся...
пресъхнал извор с плачеща върба

Понякога... е толкова понякога,
че ми се иска все да е така

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me