uFeel.me
Понякога така ми се приисква..
Автор: AnaTod,  30 юли 2012 г. в 09:41 ч.
прочити: 290
Понякога така ми се приисква, 
да тичам боса под дъжда,
да плача, когато се смея
и да се радвам щом усетя тъга...

Понякога така ми се приисква,
когато обичам - люто да мразя,
и моята болка - друг да я преглъща,   
когато докосвам - шамар да ударя!    
 

Понякога така ми се приисква...

 

(Ана Тодорова)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me