uFeel.me
Понякога се иска много сила
Автор: annavlad,  16 март 2010 г. в 15:30 ч.
прочити: 925
Понякога е много, много трудно
да премълчиш, когато те боли,
когато толкова разочарован си
и смачкани са твоите мечти.

Понякога се иска много сила,
да не дадеш ти воля на гнева,
и със достойнство да си тръгнеш
необръщайки назад глава.

Понякога е много, много трудно
да избършеш своите сълзи,
да вдигнеш гордо пак главата си
и смело своя път да продължиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me