uFeel.me
Понякога приисква ми се да мога!
Автор: Gambrinus,  7 април 2010 г. в 13:58 ч.
прочити: 313

Понякога приисква ми се да мога!



                                                                         На Силвия



 



Понякога



Приисква ми се да мога!



 



Да мога



Мъката да превъзмогна.



 



Да мога



До теб свенливо да застана.



 



Да мога



В очите ти образа си да видя.



 



Да мога



Косата ти ефирна да погаля.



 



Да мога



Ръце по раменете ти да прокарам.



 



Да мога



В обятията си нежно да те взема.



 



Да мога



Плахо устните ти да докосна.



 



Да мога



Мечтите цветни да ти върна.



 



Да мога



Красотата и нежността отново да ти покажа.



 



Да мога



Да живееш и мечтаеш, да сънуваш и дерзаеш да те накарам.



 



Да мога



За всичките ти болки единственият лек да бъда аз.



 



Понякога



Приисква ми се да мога, 


Макар и да знам,


Че никога няма да мога!



 



 



Středa, 7. dubna 2010.



Smetanovo nábřeži.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me