uFeel.me
Понякога / послание за теб /
Автор: Malita,  23 януари 2009 г. в 00:59 ч.
прочити: 403

Понякога да бъдеш себе си е трудно

по лесен път избираш да вървиш.

Мечтите си погазваш и потъпкваш

под маската стаяваш същността си -

с криле пречупени не можеш да летиш.

Понякога e трудно да обичаш

да отдадеш живота си на друг,

по-лесно е да лъжеш и отричаш,

проклинайки се чужди ласки да делиш.

По-трудно е обаче да прощаваш,

ръка да подадеш на съгрешил,

горчилка и обида да изтриеш -

да стъпчеш другия, по-лесно е за теб.

Да, трудно е, но не и невъзможно -

да полетиш с мечтата си, да си любим -

добрата част от себе си дарявай

щом искаш  честност,

ти такъв бъди.

Най-трудно е да си Човек.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me