uFeel.me
Понеделниците мразя много
Автор: Petrova_AHETA,  27 февруари 2012 г. в 22:23 ч.
прочити: 348
Денят ме грабна със задачки,
препусках яко като кон,
а в работата липсваха закачки,
мрачни бяха всички в целият салон...

Понеделниците мразя много,
гаден ден след почивните дни,
тогава и Шефа гледа ни строго,
на Колегите пък...,  не им до шеги...

Утре ще е по - различно,
всеки ще е зареден,
ще се усмихва и работи,
ще е един нормален трудов ден...

С тези мисли се успокоявам,
но седмицата предстои-
вторник ще е, а след него сряда,
четвъртък, петък и почивни дни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me