uFeel.me
Поне една причина...
Автор: mag_alisa,  29 януари 2009 г. в 16:17 ч.
прочити: 281

Кажи ми поне една причина 
да се кача на покрива, Карлсон...?



през девет стъпала в десето
нагоре по витата стълба към покрива
има неотворени врати към високото

задраскай гравитацията 
и на нейно място ще изплуват 
облаци за ходене

само си го представи на ум
и скачай с ластика от килера на детството
няма нужда да взимаш нарисуваните криле
от скреж на прозореца
нали аз имам перка за летене
а ти имаш мечти

но първо ще те науча на езика на птиците

а през това време
ще ядем шоколадови курабийки
потопени в топъл млечен залез

и когато заспят комините
а мъглата прегърне уличните лампи на града
ще можеш да говориш с орлите

тогава ще имаш всичко
само поискай от тях да покориш върховете

нали това искаш, малко дете
хайде отлитай...


Кажи ми поне една причина 
да сляза от покрива, Карлсон...?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me