uFeel.me
Помня
Автор: Dandykrokodila,  13 юли 2011 г. в 11:40 ч.
прочити: 212
Ден дойде и ти замина, а всъщност аз те изпреварих.
Дали ирония или пък лудост малка срещна ни тогаз.
И всичката обич, и всичката болка до лудост отдадени,
как ли в живота си тогаз ги допуснах?!
Но още помня тихите стъпки в стаята посред нощ,
когато тихо се промъкваше да легнеш до мен.
Помня и прегръдката топла за \"лека нощ\"
и целувката дълга за прошка, че заспал си след мен.
Прегръдките нежни от страст дадени,
думите мили на мене обречени -
как да забравя - та те толкова често в ред се повтаряха!
В колко ли нощи не дочаках съня, а прощавах се с ласките?!
В колко ли дни не дочаках греха, а посрещах срама?!
И в колко ли думи прозрях ти измамата,
а се уповавах на заблудата?!
Помня съмненията, помня усмивките надменни,
а всъщност не помня колко цинично в мен се кълнеше!
В заблуда колко дни с теб пропилях,
а всъщност за награда ги приех,
защото истинска в мечтите с тебе се видях,
а ти уби мечтите ми и то тез, които сам създаде.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me