uFeel.me
Помня, че изплаквах те. С молитва.
Автор: Desert_Rose,  30 януари 2009 г. в 18:19 ч.
прочити: 390

Помня, че изплаквах те. С молитва.

Помниш ли? Умирах те.
До днес.
Някога и ти си бил
самотен.
Просто те измислих.
А нощес
с грешки те преписах.
Неграмотно...
Сигурно е страшно
да си сам...
Знам какво е. Само
се преструвам.
Вчера беше лесно
да си там –
скътан във сърцето.
Нарисуван...
Спри да идваш...
Нека е убийство!
Нека с вик се счупи
тишината...
Помня, че изплаквах те.
С молитва.
Три пъти прокле ме.
За отплата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me