uFeel.me
Помни това
Автор: Shy,  18 май 2009 г. в 23:38 ч.
прочити: 495

В живота има много попадения,
има и пропуснати мечти,
красиви, топли откровения,
но и измами и лъжи...

По кой от пътищата ще поемеш
е твое право, избор свят.
Себе си обаче да намериш,
е твоят дълг. Помни това.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me