uFeel.me
Помия
Автор: Death_unlimited,  23 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 538
Затънал съм в словесната помия
на тъпата тълпа невежи
и няма къде да се скрия
от техните брътвежи.
За помощ викам аз,
но оставам пак нечут.
Защо не чува никои моят глас,
защо мислят ме за луд?
И затънал съм и няма оправия,
и живея живот като помия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me