uFeel.me
Помисля ли си
Автор: Valens,  27 юни 2011 г. в 23:34 ч.
прочити: 247

Не искам да си мисля, че отново

събудила съм всичките жужащи,

а те насочили хоботчета с отрова,

пак търсят най-ранимото ми място.

 

Помисля ли си, закълвава вятър

в очите ми със пясък и със клечки,

а те актьори лоши във театър,

дъжда отстрелват бързо, без засечки.

 

Помисля ли си, ме смразява зима

и спомените във червено парят.

А теб, навсякъде в живота ми те има.

Не искам, шитото със обич да разпарям.

 

И без да мисля, искам в твоя замък,

за мене с нежност всяка нощ рисувал,

да ме изваеш във Жената-пламък,

а себе си в полъх залудувал...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me