uFeel.me
Помилуй мя, Боже!
Автор: rosen_rosen,  18 юли 2013 г. в 16:08 ч.
прочити: 305

Грях ли сторих или бях немирен,

та усещам се разпнат на кръст?

Цял живот съм се чувствал безсилен

да засея в душата си мъст.

 

А пък ей ме – бичуван, в окови

и в тъмница запрян, в тъмнина,

ругатни слушам – страшни, сурови,

за които аз нямам вина.

 

Но смирен, покаяние моля,

ако грях все пак имам – към Бог –

Боже, нека е Твоята воля,

не бъди с мен суров и жесток!

 

Опрости и помилуй мя, Боже,

повелителю на мъдростта!

Ти единствен Си тоя, що може

да дарява навред чистота!

 

От душа, за греха си се кая,

Тебе моля – така направи,

че дори и когато не зная –

милостта Си, към мен прояви!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me