uFeel.me
Поменно
Автор: Шкафчето,  6 октомври 2011 г. в 18:47 ч.
прочити: 356
Натежа ми живота с годините.
Бе коварна съдбата и с мен -
по-студени ми станаха зимите,
хладно ми е и в летния ден.

Все по-често самичък оставам,
запрелиствах тефтера със спомени.
Явно е, че и аз остарявам...
Не по сватби, тръгнах по помени.


Мълчаливо, със свещ във ръката
посещавам приятели стари
и преливам с бутилката вино -
\"Бог да прости, мои другари!


Скоро пак ще сме заедно всички,
тук запазих си място, до вас.
Във сърцето бодът ме иглички.
Към небето пътувам и аз.\" 

06.10.2011 г.  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me