uFeel.me
Полунощ
Автор: nella_gold,  16 април 2013 г. в 07:51 ч.
прочити: 248
В полунощ пропяха първи петли.
После втори, и трети - до лудост.
Пяха в хор, а и соло. Почти.
А луната ги слушаше. Сита.

После млъкваха. Всичко бе тихо.
И замъчи нощта... Две очи
сякаш плахо се взираха в мрака.
Непрогледно две мъртви очи

разпокъсваха с вик тишината.
И пропяваха после петли.
Първом първите, после и други.
Вой на куче песента им сломи.

И не знаеха как да се случи
да подхванат отново мига.
Само плахи, бездънни очите
проследиха до края нощта ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me