uFeel.me
Полетът на Петя
Автор: voda,  5 декември 2011 г. в 06:56 ч.
прочити: 225
Не я наричам \"ангел\".
Не, не беше.
Тя просто бе от бъдното дошла.
И времето със своя дъх разсече,
и полетя с невидими крила.

Тя вечно ще кръжи в Небето свое –
от светлина и слово сътворено.
И в този дързък и безумен полет
сама ще се превърне
във  Вселена...

Вдъхновено от едноименното есе на Павлин Пушкаров (Zalez)
Благодаря, Поете!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me