uFeel.me
Полет назад
Автор: hidalgo,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 484
Отново есен в багри и съдби,
и жиците в крилата разправия.
Любувам се на птичите игри
и чудото, което ги събира.

Със есенна душа във есента,
пленяван от жени и хризантеми,
политам, като птичите ята,
обратно към щастливите вселени.

Към детството - светът благословен!
Натам ме връщат спомените-птици,
политнали във есенния ден,
от всичките ми...стълбове и жици!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me