uFeel.me
Поклон
Автор: никинцето,  2 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 393

Защо.... ?
защо завинаги прекрачи прага на живота?
Защо остави ни ти сами?
Защо не мога да проумея?

Там някъде край Белица, на суровите скали,
ти спаси живота на партньра, но в замяна даде своя.
Завинаги оставяш ни сами, но знай, че за последно сбогом,
аз стискам твоята ръка.

Сега, когато гледам студения ковчег,
проливам гореши сълзи.
За последно сбогом сме се събрали,
потънали в дълбока скръб.

Ти остави дълбока диря е алпинизма, ти беше от малкото алпинисти изкачили
най-недостъпните места. Чичо Янко, аз винаги ще те помня.
ПОКЛОН!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me