uFeel.me
Покана
Автор: joysis,  30 януари 2012 г. в 12:47 ч.
прочити: 180

Във храма на душата светлонотие

звучи, повиващо я с шала си сатенен.-

Букет от снежни  еделвайси на стъклото

е нарисувал януари днес за мене.

 

Картината на глътки със очи отпивам,

превърнала се нежно в чуден  бял подарък.

Откривам с радост, че се чувствам жива

 с поканата за предстоящо зимно парти.

 

Снегът се трупа меко и в сърцето ми -

неволи и несбъднатост със пух покрива...

И хуква, напоено битието ми

с прозрачна чистота и обич дива.


Радостина Драгоева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me